Τα Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών EFR καλύπτουν τις δεξιότητες για παροχή ΚΑΡΠΑ σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη και ενσωματώνουν την Εκπαίδευση στη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) και χορήγηση οξυγόνου σε έκτακτη ανάγκη. Επίσης, προσφέρουν ολοκληρωμένα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στην Εργασία, ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στα εθνικά και διεθνή πρότυπα συμμόρφωσης για ΚΑΡΠΑ και μαθήματα πρώτων βοηθειών στον εργασιακό χώρο. Τα Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών EFR είναι ευέλικτα και σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις όποιες ανάγκες προγραμματισμού και εκπαίδευσης. Μπορούν να διδαχθούν μαζί ή μεμονωμένα ή με οποιοδήποτε συνδυασμό.                            

Τα Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών EFR παρέχουν εμπιστοσύνη στους διασώστες για να παράσχουν φροντίδα όταν αντιμετωπίζουν μια έκτακτη κατάσταση. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν και εξασκούνται τις ίδιες τεχνικές και αρχές φροντίδας ασθενών, που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες του χώρου αλλά και σε ατομικό επίπεδο.

πηγή: https://www.emergencyfirstresponse.com

Διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων σύμφωνα με τα πρότυπα του Emergency First Response (EFR) και αντίστοιχη διεθνής πιστοποίηση/αναγνώριση με Πτυχίο και Κάρτα στις ακόλουθες κατηγορίες:

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων και μετά από γραπτή εξέταση παρέχεται η σχετική πιστοποίηση.
 
Τιμές χωρίς ΦΠΑ
Ειδικές τιμές για όσους παρακολουθήσουν δύο (2) ή περισσότερες ενότητες, για φοιτητές, άνεργους, επαγγελματίες υγείας, καθηγητές εκπαιδευτικούς/προπονητές, ομάδες, συλλόγους κλπ.
Εκπαίδευση στην ελληνική γλώσσα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής προκειμένου να δημιουργηθούν τμήματα!

 

Φόρμα συμμετοχής

Παρακαλούμε συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

Επαφή

Εναλλακτική Οργανωτική (Ταξιάρχης Γ. Ρέλλιας)
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ
Έκφραση & Δημιουργία,
Έσλιν 26, Λαμία
35100
6977 966960 enallaktiki.org@gmail.com